Prijava u profil
Za područje

  Branislav Cvetković
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0632062...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2009

  BEMMAN DOO BEOGRAD, Beograd

  Proizvodnja drvenih prozora, proizvodnja drvenih vrata, proizvodnja nameštaja, proizvodnja kuhinja po meri, izrada dekorativnih panela, izrada drveni

  i po ostatku Srbije

  Sa iskustvom i tradicijom dužim od 10 godina, velikim brojem prikupljenih referenci i veoma prepoznatljivom kvalitetu i radu, kompanija BEMMAN je jedna od najaktivnijih i najangažovanijih u okviru delatnosti kojom se bavi. Naša ekipa, koja je sačinjena od proverenih i stručnih majstora/stolara, sposobna je da preuzme projekte svih opsega i sa uspehom ih realizuje. Primarna delatnost kojom se bavimo je proizvodnja i ugradnja nameštaja i stolarije od hrasta koji izrađujemo po željama i merama naših uvaženih klijenata. Preduzeće se nalazi u Beogradu, gde se nalaze i naši proizvodni pogoni koji su opremljeni najsavremenijim alatima i mašinama za izradu, sečenje i oblikovanje nameštaja i elemenata. Ukoliko želite da Vaše sobe, kuhinje, poslovne ili čak dvorišne prostore oplemenite najkvalitetnijim nameštajnim elementima i komadima, onda je BEMMAN pravi izbor za Vas. Kontaktirajte nas!

  Ocene stranaka
  *Dobili smo još nekoliko ocena za preduzeće, vidljive su korisnicima kada pošalju upit.
  Gde i šta radimo
  Drvena ulazna vrata
  Drveni prozori
  Dvoslojni drveni prozori, troslojni drveni prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni drveni prozori, dvokrilna drveni prozori, drvena balkonska vrata, klizna panoramska stijena, kvalitetni drveni prozori u stanu, dostavljač drvenih prozora.
  Ponuda
  Dnevne sobe
  Drvene stepenice
  Oblačenje stepenica u drvo, samonoseće drvene stepenice, ravne drvene stepenice.
  Ponuda
  Nameštaj od punog drveta
  Drvo masivno, unutarnja oprema masivno drvo.
  Ponuda
  Spavaće sobe
  Ugradni plakari
  Ugradbeni montažni ormar, ugradbeni ormari pri novogradnji, ugraddbeni ormar za kapute, ugradbeni ormar stalak na izvlačenje.
  Ponuda
  Drvene terase
  Montaža drvene terase, odporno drvo za terase, terase iz tikovog drveta, cumaru terase, drvo lipe, drvene terase massaranduba, terasa iz sibirskog ariša.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Proizvodnja drvenih prozora, proizvodnja drvenih vrata, proizvodnja nameštaja, proizvodnja kuhinja po meri, izrada dekorativnih panela, izrada drveni:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: