Prijava u profil
AQUAPLAN DOO ZRENJANIN

AQUAPLAN DOO ZRENJANIN,

Bazeni, saune, wellness, mozaici

Zrenjanin, i po ostatku Srbije

Ivana Bzdušok
predstavnik preduzeća

Branka ćopića 1, 23000
Tel: +381 23...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 0

Preduzeće Aquaplan DOO iz Zrenjanina, se uspešno već duži niz godina bavi poslovima veleprodaje i maloprodaje opreme za bazene, saune i wellness sadržaje, kao i postavljanje i održavanje iste. U našoj ponudi se nalaze proizvodi renomiranih svetskih proizvođača. Posedujemo iskustvo i tradiciju u svom poslovanju, vršimo edukaciju naših vodoinstalatera kako bi obavljali poslove kvalitetno i po najvišim standardima. Koristimo najnovije tehnologije u svom poslovanju, iskustvo i opremu koja garantuje visoku pouzdanost u radu. Poštujemo želje, potrebe i zahteve naših klijenata, jer smatramo da samo na taj način možemo ostaviti utisak poželjnog poslovnog partnera. Nalazimo se u Zrenjaninu i poslujemo na teritoriji cele Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


AQUAPLAN DOO ZRENJANIN
AQUAPLAN DOO ZRENJANIN objavio/la je referencu za područje Bazeni
30. Jul 2019
Gde i šta radimo
SAUNE
BAZENI
Radove izvodimo i u regijama: Zrenjanin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Saune
Bazeni
Branka ćopića 1, 23000
sve ocene
Zašto izabrati AQUAPLAN DOO ZRENJANIN?


8.7
odlična ocena preduzeća
2020
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Bazeni, saune, wellness, mozaici:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju