Prijava u profil

AQUA TERM

AQUA TERM,

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema, izrada termotehničkih instalacija, izvođenje grejanja, vodoinstalacije

Požarevac , i po ostatku Srbije

Saša Zlatković
predstavnik preduzeća


Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 4
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2010

AQUA TERM je porodična firma koja već 9 godina se aktivno angažuje na tržištu. Nalazimo se u naselju Malo Crniće i u okviru naših kapaciteta spremni smo da prihvatimo i završimo manje i srednje radove. Radimo sve vrste poslova i delatnosti u domenu termotehničkih i hidrotehničkih instalacija i sistema. U braničevskoj regiji poslujemo za dosta uspeha i naši radovi su prepoznatljivi po kvalitetu i pouzdanosti. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo prvi izboru kod većine Vaših sugrađana, komšija i prijatelja.

Renoviranje kupatila

Malo Crniće, Braničevski

Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno zagrijavanje, montaža zidnog grijanja, grijanje radijatorima, grijanje na stropu, ugradnja plinskog kotla, peć za pelete, ugradnja peći na ulje, povoljna montaža kotlovnice, montažer za toplinske pumpe.

Ponuda
KAMINI
Kamini na plin, kamini na tvrdo gorivo, kamini na pelete, ukrasni kamini, toplozračni kamini, kaljeve peći, kamini sa zagrijavanjem vode.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
MAŠINSKE INSTALACIJE
PODNO GREJANJE
Postavljanje cijevi podnog grijanja, podno grijanje u estrihu, podno grijanje sa cijevima, električno podno grijanje, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, podno grijanje za parket.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
VENTILACIJA
VODOINSTALATER
ZIDNO GREJANJE
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Požarevac , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Zašto izabrati AQUA TERM?


9
odlična ocena preduzeća
10
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema, izrada termotehničkih instalacija, izvođenje grejanja, vodoinstalacije:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju