Prijava u profil

ALUMIT

ALUMIT,

Proizvodnja Alu i PVC stolarije, prozori, vrata, roletne, komarnici, ograde, gelenderi

Loznica , Šabac ,

Stevan Mitrović
predstavnik preduzeća


Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2008

Možemo se pohvaliti sa više od 12 godina iskustva u proizvodnji Alu i PVC stolarije. Naše kancelarije su smeštene u Koceljevi, gde smo prepoznati kao jedna od najrespektabilnijih montera. U sastavu naše ekipe su zaposleni stručni majstori i imamo potencijal da se bavimo i učestvujemo u projektima manjih i srednjih opsega. U okviru naše ponude obuhvaćeni su i radovi na postavljanju komarnika, roletni, ograda i gelendera. Alumit je svoju politiku poslovanja u potpunosti usmerio ka zadovoljstvu njegovih klijenata i investitora i cene smo uskladili sa aktuelnim ekonomskim prilikama.

Aluminijumska ulazna vrata

Koceljeva, Mačvanski

Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
Dvoslojni aluminijski prozori, troslojni ALU prozori, fiksni ALU prozori, jednokrilni ALU prozori, dvokrilni aluminijski prozori, aluminijska balkonska vrata, panoramski zid od aluminija.

Ponuda
PANORAMSKI PROZORI I ZIDOVI
PROZORI
PVC PROZORI
Dvoslojni plastični prozori, troslojni plastični prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni PVC prozori, dvokrilna plastična okna, drvena balkonska vrata, PVC klizne stijene, kvalitetni plastični prozori, poduzeće za PVC prozore.

Ponuda
PVC ULAZNA VRATA
SOBNA VRATA
Masivna unutarnja vrata, unutarnja vrata od stakla, ugodna PVC vrata, unutarnja vrata sa dovratnicima, klizna vrata na zidu, dizajnerska unutarnja vrata, rustikalna unutarnja vrata, klasična unutarnja vrata, poduzeće za ulazna vrata.

Ponuda
ULAZNA VRATA
Drveni modeli ulaznih vrata, ugodna ALU vrata, PVC ulazna vrata, masivna ulazna vrata, ugodna ulazna vrata, protuprovalna ulazna vrata, izolirana ulazna vrata, ulazna vrata sa prozorom, dobra ulazna vrata, trgovina za prodaju ulaznih vrata.

Ponuda
VENECIJANERI
ŽALUZINE
ZASTAKLJIVANJE TERASE
PVC OGRADE
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Mačvanski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Zašto izabrati ALUMIT?


9.2
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodnja Alu i PVC stolarije, prozori, vrata, roletne, komarnici, ograde, gelenderi:

Mačvanski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju