Prijava u profil

ALEKSANDAR BABIĆ PR TEHNO ENERGO, Temerin

Ugradnja i servis klima uređaja, opreme za centralno grejanje, ventilaciju, toplotne pumpe

i po ostatku Srbije

ALEKSANDAR BABIĆ PR TEHNO ENERGO

Za područje

  Aleksandar Babić
  predstavnik preduzeća

  Temerin , Južno-bački
  Tel: 0655410...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2010

  Preduzeće ALEKSANDAR BABIĆ PR TEHNO ENERGO aktivno je i uspešno posluje od 2010. godine. Mi se bavimo profesionalnom isporukom, ugradnjom i servisom klima uređaja, opreme za centralno grejanje, ventilacija i ostale pripadajuće tehnike. Stručnost, pedantnost, poštovanje rokova, kvalitet i profesionalnost ukratko opisuju naš način poslovanja. Na izvođenju instalacija rade dokazani montažeri sa dugogodišnjim i velikim radnim iskustvom na izgradnji poslovnih, stambenih I industrijskih objekata. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverne poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iskustvo, stručnost, profesionalnost i kvalitet najbolje opisuju naš način poslovanja, međutim o njemu još više govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Temerinu i poslujemo na teritoriji grada ali i okoline, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Područje rada je cela AP Vojvodina, a po potrebi možemo da prihvatimo i poslove van Vojvodine. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju , budite slobodni da nas kontaktirate.

  Grejanje

  Temerin, Južno-bački

  Gde i šta radimo
  Grejanje
  Montaža podnog grijanja, ploče zidnog grijanja, montaža radijatora, stropno grijanje, instaliranje plinskog kotla, peć za pelete, uljna peć, povoljne toplinske pumpe, strojni instalater.
  Ponuda
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klima uređaji, paljenje klima uređaja, servisiranje klima, zidne klime, stojeće klime, mobilna klima.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno zagrijavanje, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, podno grijanje sa cijevima, podno grijanje s grejnom mrežom, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, parket na podnom grijanju.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.
  Ponuda
  Ventilacija
  Prisilno prezračivanje, rekuperacija zraka, prezračevivanje klima uređajem, centralno prezračivanje, lokalna rekuperacija.
  Ponuda
  Zidno grejanje
  Zidno zagrijavanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zagrijavanje sa vodom u zidovima, električno zidno grijanje.
  Ponuda

  U blizini mesta Temerin , Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Temerin , Južno-bački
  Zašto izabrati ALEKSANDAR BABIĆ PR TEHNO ENERGO?


  8.8
  odlična ocena preduzeća
  12
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Ugradnja i servis klima uređaja, opreme za centralno grejanje, ventilaciju, toplotne pumpe:

  Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju