Prijava u profil

AL SISTEM PANČEVO

AL SISTEM PANČEVO,

ALU i PVC stolarija, aluminijumski profili, staklena fasada, strukturalne i polustrukturalne fasade, kontunaualne fasade

Kovin, Pančevo, Vršac , i po ostatku Srbije

Damjan Barbulj
predstavnik preduzeća

Kneza mihaila obrenovića 10 a, 26000
Tel: +381 13...

Veličina ekipe: 50
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1993

Preduzeće AL Sistem iz Pančeva aktivno je na tržištu već dugi niz godina i jedan je od lidera u proizvodnji i montaži ALU konstrukcija, odnosno ALU stolarije, ventilisanih, strukturalnih i polustrukturalnih fasada. Ukoliko vam je potrebno postavljanje celokupne stolarije na zgradama, staklene ograde, alubond fasade, i termoizolacionih stakala, mi smo odličan partner za vas. Prema poverenim projektima i klijentima se odnosimo profesionalno, sa puno poštovanja, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Našim klijentima možemo da ponudimo ALU i PVC stolariju visokog kvaliteta, kao i brzu i stručnu montažu. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i naše mnogobrojne reference. Nalazimo se u Pančevu i poslujemo na teritoriji kako zemlje tako i inostranstva. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Robna kuća Zemun © AL SISTEM PANČEVO

Robna kuća Zemun

Aluminijusmki profili i stolarija Robna kuća Zemun

Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKI PROZORI
STAKLENE OGRADE
ZASTAKLJIVANJE TERASE
VENTILISANE FASADE
Radove izvodimo i u regijama: Kovin, Pančevo, Vršac , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-banatski i u okolini izvodimo:

Kneza mihaila obrenovića 10 a, 26000
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati AL SISTEM PANČEVO?


9.7
odlična ocena preduzeća
27
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

ALU i PVC stolarija, aluminijumski profili, staklena fasada, strukturalne i polustrukturalne fasade, kontunaualne fasade:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,