Prijava u profil
ABM ELEKTRO

ABM ELEKTRO, PROKUPLJE

Projektovanje, elektroinstalacije

Kuršumlija, Prokuplje, i po ostatku Srbije

Milan Marković
predstavnik preduzeća

Dragoljuba rakića 7 a, 18400 Prokuplje
Tel: +381 27...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 0

Preduzeće ABM ELEKTRO iz Prokuplja osnovano je još daleke 1992. godine i od tada do danas uspešni smo u oblasti izrade i projektovanja elektroinstalacionih poslovnih i industrijskih objekata, kao i objekata elektroenergetike. Vremenom naša delatnost se širi i ka proizvodnji rasklopnih postrojenja srednjeg napona, kao i tipskih niskonaponskih tabli. U našem asortimanu kao poseban segment se izdvajaju metalni razvodni ormani, kablovske priključne kutije i kompletno ožičeni ormani sa opremom. Prilikom proizvodnje opreme projektovanja i izgradnje energetskih objekata i instalacija, vodimo se standardizovanim načinima rada. Višedecenijsko iskustvo, kao i naši specijalizovani stručni kadrovi garantuju kontinuitet u kvalitetu naših usluga i proizvoda. Raspolažemo neophodnom opremom i stručnim licima i za vršenje ispitivanja ispravnosti gromobranskih i elektro instalacija te izdajemo odgovarajuće stručne nalaze i mišljenja. Sedište naše firme je u Prokuplju a poslujemo na teritoriji južne Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga i kontaktirajte nas.


Projeкtovanje eleкtroinstalacija

Prokuplje, Toplički

Gde i šta radimo
PROJEКTOVANJE ELEКTROINSTALACIJA
Sigurnosna rasvjeta, NN dovod, pametna kuća, nacrt solarnih kolektora, projektiranje gromobranske zaštite, nacrt za internet.

Ponuda
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, sanacija električnih instalacija, električne instalacije u stanu, mansardne električne instalacije, grube instalacije, cijevi za elektriku, montaža štekara, kompletna elektrika u kući, elektroinstalater.

Ponuda
ELEKTRIČNA MERENJA
Radove izvodimo i u regijama: Kuršumlija, Prokuplje, Grad, Niš, Nišavski, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Prokuplje , Toplički i u okolini izvodimo:

Dragoljuba rakića 7 a, 18400 Prokuplje
sve ocene
Zašto izabrati ABM ELEKTRO?


8.6
odlična ocena preduzeća
2020
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje, elektroinstalacije:

Grad, Niš, Nišavski, Toplički,