Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš A&D WOOD SVILAJNAC, DUBLJE

broj telefona

Šta vam je potrebno?


A&D WOOD SVILAJNAC, DUBLJE

A&D WOOD SVILAJNAC, DUBLJE,

Izrada čeličnih konstrukcija, montaža čeličnih konstrukcija, sanacija i reparacija industrijskih toplovodnih i parnih kotlova, izrada i montaža cevovo

i po ostatku Srbije

Zoran Jakovljević
predstavnik preduzeća


Tel: +381 60 ...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2009

A&D WOOD je osnovan 2009. godine u Dublju nadomak Svilajnca. Bavimo se izradom i montažom objekata od čeličnih konstrukcija, sanacijom i reparacijom već postojećih pogona, održavanjem industrijskih postrojenja, pokrivanjem i opšivanjem bočnih strana objekata sa raznim materijalima, izradom i montažom cevovoda, reparacijom industrijskih toplovodnih i parnih kotlova kao i montažom linija parnog grejanja. Raspolažemo stručnim i kvalifikovanim ljudstvom, alatima i opremom za izvođenje navedenih radova što nas čini jednom od najkompetitivnijih firmi na lokalnom tržištu.


Limarija krova

Svilajnac, Pomoravski

Gde i šta radimo
LIMARIJA KROVA
Krovni vijenci, žljebovi, kutovi na krovu, nevidljivi žlijeb, krovne uvale, snjegobrani, limene fasade, pokrivanje kupola sa limom, novi snijegobrani na krovu, limarski majstor.

Ponuda
LIMENI KROV
ETAŽNO GREJANJE
Novogradnje kotlovnice, obnova kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica loživno ulje.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
BRAVARIJA
ČELIČNE STEPENICE
METALNE KONSTRUKCIJE
METALNE NADSTREŠNICE
Radove izvodimo i u regijama: Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati A&D WOOD SVILAJNAC, DUBLJE?


9.2
odlična ocena preduzeća
10
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izrada čeličnih konstrukcija, montaža čeličnih konstrukcija, sanacija i reparacija industrijskih toplovodnih i parnih kotlova, izrada i montaža cevovo:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,