Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš GRANIT MILANČE

broj telefona

Šta vam je potrebno?


GRANIT MILANČE

GRANIT MILANČE,

sečenje kamena, obrada mermera i granita, granitne ploče, mererna galanterija, kamena galanterija, granitna galenterija, nadgrobni spomenici

Mila Agatonović
predstavnik preduzeća


Tel: +381 37 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 1989

Firma GRANIT MILANČE iz Kruševca na našem tržištu dugi niz godina. Mi se bavimo mermerom i granitom. Proizvodni program naše firme čine: mermerne i granitne ploče za oblaganje fasada i terasa, pločasti materijali, stepeništa, stubovi, kuhinjske radne površine, ivičnjaci, nadgrobni spomenici, dvorišne ograde, bolusteri, rigole, solbanke, stolovi... Ceokupan program izrađujemo u različitim bojama i dimenzijama. Pored izrade enterijera i eksterijera vršimo i izgradnju spomenika, nadgrobnih ploča kao i celokupnih grobnica od visoko-kvalitetnog mermera i granita. Izrada najkvalitetnijih ploča za oblaganje zidova od različitih vrsta kamena po najpovoljnijim cenama. Tradicija, iskustvo, kvalitet i profesionalnost su reči koje opisuju naš način poslovanja, a o njemu više govore i brojni zadovoljni klijenti. Nalazimo se u Kruševcu i poslujemo na teritoriji regije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
ZIDANJE KAMENOM
Polaganje pohorskeg lomljenca, ljepljenje prirodnog kamena, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Rasinski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Naše delatnosti
Kamenorezac
Zidanje kamenom
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati GRANIT MILANČE?


9.2
odlična ocena preduzeća
30
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Sečenje kamena, obrada mermera i granita, granitne ploče, mererna galanterija, kamena galanterija, granitna galenterija, nadgrobni spomenici:

Rasinski,