Prijava u profil

HIDROMONT

HIDROMONT, SMEDEREVO

Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih sistema, vodoinstalacije, održavanje, vodoinstalaterske popravke, demontaža i ugradnja instalacija

Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana,

Branislav Dobrić
predstavnik preduzeća

Stevana visokog 17, 11300 Smederevo
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 1997

HIDROMONT već više od 20 godina pruža usluge u izvođenju instalaterskih radova. Nalazimo se u Smederevu i u okviru poslovanja se angažujemo se širom regiona. Naša iskusna ekipa može da realizuje projekte manjih i srednjih opsega. Osnovne delatnosti koji se najčešće bavimo su postavljanje vodovodnih instalacija kao i povezivanje na mrežu. Mi smo firma čije su usluge cenovno veoma dostupne, pouzdane i kvalitetne jer je poslovni cilj naše firme da se dodatno razvijamo, proširujemo na osnovu uspešno realizovanih projekata odnosno isključivo zadovoljnih klijenata. Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju.Pozovite nas!

Vodoinstalater

Smederevo , Podunavski

Gde i šta radimo
VODOINSTALATER
Vodovodne instalacije, odvodna kanalizacija, vodovodarski radovi, montaža tuš kabine, povoljan vodovod u kući, izvođač vodovoda.

Ponuda
VODOINSTALATERSKI RADOVI
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, Podunavski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Smederevo , Podunavski i u okolini izvodimo:

Stevana visokog 17, 11300 Smederevo
Zašto izabrati HIDROMONT?


8.8
odlična ocena preduzeća
23
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih sistema, vodoinstalacije, održavanje, vodoinstalaterske popravke, demontaža i ugradnja instalacija:

Podunavski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju